Syntox ICON

Hvem er syntox?

Om Syntox

Vision:

Syntox er en Forening, som ønsker at udvikle dygtige eSport talenter, indenfor Counter-Strike, fornite eller hvad nu esport tilværelsen tilbyder. Vores vision er at blive en af de førende eSport foreninger i Danmark, og på samme tid fokusere på talentudvikling, som sørger for gode rammer for vores spillere, og samtidigt giver dem vækst i deres udvikling som den individuelle spiller. Vi vil hjælpe vores spillere med at blive den bedste version af sig selv, både foran computeren og udenfor i den virkelige verden.

Mission:

Vores tilgangsform, som sørger for at vores vision sker, er opbygget på vores talentudviklingsprogram – Som består af 5 hovedpunkter Taktik, Teknik, Fysik, Mentalitet samt Socialt. Vi prøver så vidt muligt at fremme den enkelte spiller, til at opbygge kompetencer inden for alle 5 hovedpunkter, så de får forståelse for hvordan en e-sports verdenen fungerer. På den måde udruster vi vores spillere og forbedrer deres niveau, og giver dem viden som kan forberede dem på fremtiden, og alt der medfølger inden for eSport.

Værdier

Personlig udvikling og talentudvikling, har en stor betydning for os i Syntox. Vi har høj fokus på at du trives/fungerer og føler du bliver set og hørt hos os. Med vores viden og baggrund indenfor netop Counter-Strike, har vi mulighed for at fremme din individuelle udvikling, og dit niveau ved at skabe nye udfordringer, og på den måde skabe et fundament til hvis e-sports tilværelsen skulle bringe dig andre steder hen end hos os i Syntox

Historie

I november 2020 valgte Céline Rosenlund, at grundlægge et helt nyt eSport projekt, herunder Syntox som organisation. Det helt store hovedfokus skulle være talentudvikling og at tage del af alle de skønne øjeblikke der opstår i eSport verdenen indenfor netop Counter-strike.

Da Counter-Strike gik i luften:
15. april 2022 deltog Syntox talenthold i deres første sæson af Powerligaen (Danmarks største liga).
19. april 2022 fik vi et Main lineup, som det svære var kommet lidt for sent igang og derfor med en opstart i Metal-Ligaen.

Ændringer i Management:
9 August 2023 fik Syntox et nyt Management medlem herunder Niklas Stryhn, som skulle være med til at tage glæde i eSport verderen.
22 november 2023 sker der en fusion mellem organisationen Aventor, hvor deres management blev tilkoblet Syntox som 2 ekstra Co-founders samt deres main hold.
19 Februar 2024 bliver fusionen mellem Aventor og Syntox afsluttet, da der var en masse brikker vi ikke kunne få til at passe sammen.

Opstart af forening:
20 februar 2024 overgår Syntox over til at være en såkaldt forening, da formålet med Syntox er at fokusere på personlig udvikling og talentudvikling i esport.
Syntox vil som forening gerne have, at sine medlemmer trives uanset alder, køn og ambitioner.
Derudover har Syntox til formål at inddrage idræt og motion for det sociale, for den personlige udvikling samt for det mentale helbred.